Ny strategi for ACT!

10. juni 2008

ACT! er i fuld gang med at udvikle vores nye strategi. Vi sætter fokus på udvikling og vækst gennem samarbejde med flere virksomheder.

Vi ønsker at satse på vores kompetencer inden for design af forløb og på at skabe en rød tråd af kreativitet gennem de forløb, vi er med til at udvikle for virksomheder og organisationer.

Vores spidskompetencer er netop inden for det kreative og design af forløb – det bunder i vores baggrund inden for dramaturgien og i vores evne til at tænke udvikling og implementering ind i nye skæve rammer. Vi skaber kreative rammer, som engagerer medarbejderne og gør dem til aktive medspillere i implementeringen af en virksomheds strategi.

Det gør vi nu i samarbejde med flere dygtige samarbejdspartnere – og vi glæder os rigtig meget til at kunne tilbyde vores kunder endnu større spændvidde i løsningen af opgaverne.


Vi samarbejder med

  • Go Proces – Konsulenthus med fokus på læring, udvikling, forandringer og adfærdsændring  
  • Innovaid – hjælper virksomheder med innovations- og udviklingsprocesser
  • Aalborg Universitet – Serious Play: byg virksomhedens strategi og forandringsprocesser i legoklodser og få hånd om nye kompetencer og udviklingsmuligheder 
  • Kommunicator – uddannelse og kommunikation indenfor sundhedssektoren med fokus på menneskelige relationer


Ønsker du at høre mere om dine muligheder for udvikling, innovation og forandringsprocesser i samarbejde med ACT! og vores kompetente samarbejdspartnere, så kontakt Nina Riis eller Rikke Mørkholt fra ACT!
Tlf. 87 41 69 64 eller mail info@a-ct.dk