ACT!s skuespillere

21. oktober 2008

I ACT! stiller vi høje krav til vores erhvervsskuespillere

Skuespillerne er vores største ressource. Vi anvnder skuespillere til mange af de kreative metoder, som vi benytter i vores arbejde med virksomhederne: rollespil, forumteater og forumspil.

Uddannelse

Vi stiller krav om uddannelse; alle skuespillere gennemgår uddannelsen 'Erhvervsskuespilleren', inden de bliver tilknyttet ACT! 
Derudover deltager skuespillerne løbende i diverse workshops, som vi holder internt hos ACT! Det kan være workshops, hvor vi optimerer skuespillernes feedback og træner forskellige ledelsesteorier.

Vores skuespillere er trænet indenfor ledelsesteorier som SLII, Golemans ledelsesstile, og MBTI.

Når skuespillerne har været ude på en opgave, evaluerer de efterfølgende opgaverne  sammen med os, så vi hele tiden kan blive bedre og optimere vores processer.

Intranet og MUS

Vores skuespillere er tæt knyttet til virksomheden ACT! – vi har et intranet, som vi benytter til næsten al kommunikation med skuespillerne.
Vi lægger nyheder ind, opslår opgaver og jobs og lægger alt materiale, som hører til den enkelte opgave ind. Skuespillerne reklamerer for teaterstykker, de er med i og læser om kurser og efteruddannelse.

Hvert år gennemfører vi MUS- eller PUS-samtaler med alle skuespillere, hvor vi diskuterer opgaver, tilknytning og skuespillernes forventninger til det kommende år.

Vi laver medarbejdertilfredshedsundersøgelser blandt skuespillerne, hvor vi evaluerer og optimerer vores samarbejde. Det er vigtigt for os, at skuespillere og øvrige medarbejdere hos ACT! føler sig som et team.

 

Det siger kunderne om ACT!s skuespillere

 • "Vi synes, at jeres skuespillere var rigtig gode. Fine til at fange stemningen. Det er altid gode tegn, når både lagerarbejderen og direktøren griner…
  Vi vil helt sikkert gerne bruge jer igen på et senere tidspunkt."
  Anne Hasselholm, Partner, Kommunikationsrådgiver, Journalist


 • "Dygtige og engagerede skuespillere. God interaktion med deltagerne.
  Virkelig talentfulde og dygtige! Relevant!
  Meget dygtige skuespillere, hurtige til at gribe boldene."
  Udtalelser fra deltagere på opgave for Bibliotekarforbundet 08


 • "Skuespillerne havde evnen til at give en passende grad af modspil. Alle medarbejdere fik det modspil der passede til dem. Vi er jo meget forskellige, men jeg oplevede at der blev taget hånd om det enkelte individ."
  Peter Enevoldsen, Dansk Landbrugsrådgivning