Der er konflikter i luften

3. november 2008

Skuespillere og proceskonsulenter fra ACT! og Go Proces afholder workshop på HR messen PERSONALELEDELSE i Aalborg Kongres & Kultur Center d. 5-6. november, hvor du kan give dit besyv med om konflikterne og lære at bruge dem konstruktivt og fremadrettet i din organisation.

Konflikthåndtering i et systemisk perspektiv
Konflikter er energi, som organisationen kan bruge til udvikling. Den systemiske og anerkendende tilgang arbejder fremadrettet og anerkender konflikten som en kraft til at handle hen mod en bedre løsning for organisationen. Relationer og kommunikation er i centrum for workshoppen.


Træning til virkeligheden overfor professionelle erhvervsskuespillere
Hvordan vender du drivkraften til brugbar læring?
Gennem kreative værktøjer og interaktive metoder sætter skuespillere og proceskonsulenter fra ACT og Go Proces deltagerne i spil. De deltager aktivt i workshoppen, hvor de interaktive teatermetoder giver grobund for en intens og involverende dialog om konflikthåndtering i systemisk perspektiv.


Kom og prøv det af
Sanne og Morten, spillet af erhvervsskuespillere fra ACT!, arbejder på hver deres måde og har ikke den store forståelse for hinandens metoder og omgangsformer. Det er nok til at optrappe en konflikt, som de har svært ved at løse selv. Deltagerne i workshoppen bliver eksperterne og byder ind med deres forslag til løsninger og handlemåder.

De virkelighedstro dilemmaspil giver deltagerne en unik mulighed for at træne deres kommunikation – de kan afprøve nye handlingsmønstre og perspektiver i et trygt forum. Alt sammen ledet og sat i scene af konsulenter fra ACT! og Go Proces.
ACT! og Go Proces gør læring til en kropslig erfaring gennem kreative værktøjer og interaktive metoder.

 

Besøg ACT! og Go Proces på voes stand og deltag i workshoppen om konflikthåndterig i systemisk perspektiv