256 millioner kroner til projekter om arbejdsmiljø

20. januar 2011

Den 31. januar 2011 starter årets første ansøgningsrunde til Forebyggelsesfonden. Igangsæt projekter om psykisk arbejdsmiljø og få en del af kagen.

 

Som noget nyt i år er det muligt at søge støtte til projekter om psykisk arbejdsmiljø hos Forebyggelsesfonden. Fondens overordnede formål er at give støtte til projekter, der forebygger og forhindrer fysisk og psykisk nedslidning på de danske arbejdspladser.


”Det er dejligt, at der her i 2011 gives øremærkede støttekroner til et så alvorligt emne som mobning. Mobning og forebyggelse af mobning på arbejdspladsen er noget, der berører alle medarbejdere, inklusiv virksomhedens bundlinje”,

udtaler Rikke Mørkholt, leder af ACT!.


Forebyggelsesfonden støtter private og offentlige virksomheder til projekter indenfor fire formål: 1. Arbejdsmiljø. 2. Genoptræning og rehabilitering. 3. Sundhedsfremme. 4. Forebyggelse af stress og psykisk nedslidning blandt folkeskolelærere, sygeplejersker, socialrådgivere/socialformidlere og medie- og reklameansatte.


Hos ACT! har vi som eksterne konsulenter lang erfaring med projekter indenfor psykisk arbejdsmiljø. Blandt andet for 500 ansatte fra Aarhus Kommune Børn og Unge:


”ACT! har været meget professionelle og gode at samarbejde med. Forumteatret gør problemstillingerne meget nærværende for deltagerne, og ACT! var meget dygtige til at styre processen omkring spillene, hvilket gjorde, at deltagerne blev involveret og tvunget til at tage stilling”,

udtaler Merete Thomassen,

Team HR og Arbejdsmiljø, Aarhus Kommune Børn og Unge.

 


Læs mere om støttemulighederne på Forebyggelsesfondens hjemmeside og om ACT!s arbejde med psykisk arbejdsmiljø.