Skuespillere indtager kommunen

28. januar 2011


Skuespillere fra ACT! går på scenen i Horsens Kommune og træner de ansatte i kommunikation.

 

Den 27. januar 2011 deltog ACT! i et storstilet Kick-off arrangement i Horsens. De ansatte i Horsens Kommune skal blive endnu bedre til at kommunikere med hinanden og med borgerne, og her deltager ACT! som én ud af tre kursusudbydere.

”Kommunikation er et af de vigtigste arbejdsredskaber for arbejdsglæde og trivsel. Uanset om man arbejder på genbrugspladsen, i daginstitutionen eller i borgerservice. Det handler om at anskueliggøre og blive bevidst om sin egen måde at kommunikere på”,

udtaler udviklingskonsulent ved Horsens Kommune, Kim Enghoff.

 

Efteruddannelsen for de ansatte i Horsens Kommune løber indtil juni 2011, og de tilbydes her fra ACT! kommunikationstræning - 1:1 rollespil - med professionelle erhvervsskuespillere fra ACT!.

Det giver deltagerne mulighed for at træne i trygge rammer sammen med deres kollegaer, og samtidig få sparring og værktøjer til at klare udfordrende situationer fra deres egen hverdag.

 

”Hvordan får man sagt tingene på en god måde? Hvordan får læreren sagt til forældrene, at de også skal hjælpe med at rydde op, når børnene har smidt deres hjemmesko i hele garderoben? Hvordan takler medarbejderen i borgerservice manden, der kommer ind ad døren og som tydeligvis er sur på forhånd? Vi vil gerne give de ansatte i Horsens Kommune redskaber til at klare situationer, der eventuelt kunne udvikle sig konfliktfyldt”,

udtaler HR chef ved Horsens Kommune, Charlotte Lyrskov.

 

På Kick-off dagen i Horsens bidrog ACT! yderligere med fire illustrationsspil for at vise, hvilke problematikker og udfordringer de ansatte i Horsens Kommune står overfor i deres hverdag.