ACT! i Ledelse i Udvikling

8. august 2011

 

Læs artiklen: Hjælp, min kollega er i krise!
”Spændende og velskrevet artikel med mange gode pointer og krydret med inspirerende cases og citater”, udtaler Marie Brix fra PID-
Personalechefer i Danmark.

 

ACT! træner relationer mellem mennesker i en krisesituation

Otte psykiatriske hospitaler i Region Syddanmark har trænet krisehåndtering med forumteater og skuespillere fra ACT!
I den forbindelse har Julie Bilgrau, kommunikationsmedarbejder i ACT!, artikel i ledelsesmagasinet ”Ledelse i Udvikling”.

 

”Hjælp, min kollega er i krise!”

Artiklen beskriver, hvordan forumteater og metoder fra teatret bidrager til udvikling af en beredskabsplan i forhold til krisehåndtering på arbejdspladsen.

”Rigtig god artikel og meget relevant. Der er helt sikket mange, der kan genkende situationer fra deres liv, og mange der nu tør at tage fat i kollegaen og tale om det”,
udtaler oversygeplejerske fra Børne- og Ungdomspsykiatrisk Afdeling i Odense, Maja Mygdal Jørgensen.

Læs artiklen her:

 

Krise, krisereaktion og krisehjælp

En kollega i krise er aldrig kun et individuelt anliggende. Situationen påvirker hele arbejdspladsen og spreder sig som ringe i vandet til både arbejdsliv og privatliv. Derfor er konkrete procedure og retningslinjer vigtige. For hvad stiller man op, hvis man oplever en kollega i krise? Hvordan lindrer arbejdspladsen den kriseramtes smerte og forebygger langvarige psykiske problemer og uarbejdsdygtighed?

Hertil bidrager ACT! med forumteater og træner relationer mellem mennesker: Hvad skal man gøre, og hvad skal man absolut ikke gøre, hvis en kollega er i krise?

 

Ledelse i Udvikling

Ledelsesmagasinet Ledelse i Udvikling udgives af PID-Personalechefer I Danmark, der er Danmarks største forening og faglige netværk for personalechefer, HR-Chefer, personaleansvarlige, HR-ansvarlige og HR-konsulenter.
Ledelse i Udvikling udkommer seks gange om året, og tilbyder ledere værktøjer til at håndtere de daglige ledelsesmæssige udfordringer.

 


Læs artiklen i Ledelse i Udvikling, om samarbejdet med Region Syddanmark eller mere om ACT!s arbejde med krisehåndtering og konflikthåndtering.