ACT! kvalitetssikrer fortsat

9. januar 2012

 

Konsulenter fra ACT! efteruddanner sig ved DISPUK. ”Det gør vi for at kunne tilbyde vores kunder nye produkter af endnu højere faglighed og kvalitet”, udtaler leder af ACT!, Rikke Mørkholt.

I løbet af foråret 2011 deltog ACT!s leder, Rikke Mørkholt og Udviklings- og salgskonsulent, Stine Horn Gade, på efteruddannelse hos DISPUK (Dansk Institut for Supervision, Personaleudvikling, Undervisning og Konsultation).

Målet er at blive endnu bedre proceskonsulenter i forhold til ACT!s kunder indenfor blandt andet organisation- og personaleudvikling, forandringsprocesser og kommunikationstræning. Nu starter 2. forløb på DISPUK op.

”Vi glæder os meget og har store forhåbninger til undervisningsforløbet. Hos ACT! reflekterer vi løbende over vores metoder og stræber efter konstant udvikling, så vi fortsat kan tilbyde vores kunder et yderst professionelt produkt af høj faglig kvalitet”, udtaler Rikke Mørkholt.

Efteruddannelsen ved DISPUK har et narrativt afsæt, der supplerer ACT!s teoretiske udgangspunkt inden for det systemiske på en særdeles konstruktiv og interessant måde:

”Uddannelsen vil uden tvivl få direkte indflydelse på vores måde at proceskonsultere på, på vores produkter og på vores uddannelse af vores skuespillere”, udtaler Stine Horn Gade.

Efteruddannelse i konsulentrollen ved DISPUK vil resultere i nye produkter og kursusforløb fra ACT! Følg med her på hjemmesiden. 

 


Læs mere om proceskonsulenterne hos ACT!, om systemisk tænkning og DISPUK.