Dansk Svømmebadsteknisk forening


Den svære samtale og uerfarne ledere i uformelle miljøer.
Dansk Svømmebadsteknisk forening har en række ledere som ønsker at blive endnu bedre til at tackle de situationer som man kan stå overfor. ACT! har igangsat et kursus, hvor
deltagerne selv skal kunne tackle svære samtaler hvad enten det er formelle samtaler som fx medarbejderudviklingssamtale eller en samtale om sygefravær.
Men for mange er udfordringen også de uformelle samtaler, der pludselig opstår på kanten af bassinet om fx problematisk adfærd eller lignende.

Og med en ikke formel lederuddannelse i baggagen kan det være svært at vide, hvordan du skal forberede dig til svære samtaler.
Og ikke mindst hvis en samtale tager en uventet drejning, som du skal kunne håndtere på stedet.
Samtidig var lederne meget klare på at det skulle være et praktisk brugbart kursus, hvor de efterfølgende kunne gøre brug af teori med det samme. Så vi strikkede et kursus sammen til dem, hvor kurset klæder dem på til at forberede og gennemføre vanskelige medarbejdersamtaler lige når de kommer hjem. Holdt det altså enkelt og relateret den enkeltes behov:

• Strukturering af en god medarbejdersamtale
• Tips og tricks til den gode samtale
• Forberedelse af din egen indstilling og håndtering af din nervøsitet
• Aflæsning af medarbejderens kropssprog – og bevidsthed om dit eget!
• Teknikker til anerkendende og effektiv kommunikation
• Håndtering af uventede følelsesudbrud hos medarbejderen


Flere af deltagerne sagde efterfølgende:

 
"Det var et meget givtigt kursus – klart at anbefale til kolleger"
"Har en kollega der kunne ha glæde ud af det"
"Vil Klart anbefale kurset med samme person som styrmand"


Hvis du også står med en række ledere, der kunne gøre brug af dette – så tag kontakt og lad os se på det sammen. Læs også mere om den svære samtale her

 ACT! samarbejder løbende med Dansk Svømmebadteknisk forening, hvor vi udbyder kurser omkring forskellige emner, som den svære samtale og konflikthåndtering.
Vi har fornyelig afholdt kurser for diverse svømmehaller i region nord, under overskriften: At råbe pænt I svømmehallen: Konflikthåndtering
Se evt. mere om dansk Svømmebadteknisk forening her